Zespół

Choć jesteśmy niewielkim zespołem, to cechuje nas zapał, zaangażowanie i doświadczenie. Mamy wielu przyjaciół i partnerów biznesowych, którzy chętnie wspierają nas w działaniach. Sprawdź koniecznie, jakie projektu już zrealizowałyśmy i jeśli czujesz, że dzielisz nasz wartości zgłoś się do nas wypełniając formularz “zostań wolontariuszem!

Zostań wolontariuszem Fundacji Odlewnia!

Masz trochę wolnego czasu i chcesz pomagać innym? Napisz do nas!
zostań wolonariuszem
volunteer

Nasz zespół

Joanna Pelczar

Założycielka Fundacji Odlewnia. Animatorka i edukatorka, którą pasjonuje rozwój, kreowanie i sztuka. Koło napędowe organizacji, mocny charakter i empatyczna dusza, a prywatnie mama trójki indywidualistów.

Sylwia Szczawińska

W Fundacji zajmuje się działaniami komunikacyjnymi i promocyjnymi. Stanowcza, pilna i zawsze dobrze przygotowana. Fundacyjna specjalistka od zadań specjalnych. Wolne chwile spędza z rodziną i przyjaciółmi. Uwielbia podróże i fotografowanie pięknych miejsc.

Anita Gręda Anita Gręda  hover

Anita Gręda

W Fundacji zajmuje się kwestiami związanymi z rozliczaniem formalnym i księgowymi projektów. Jest pogodną i spokojną duszą, która w zespole stanowi idealną równowagę. Po godzinach zajmuje się swoim ogródkiem i spędza aktywne chwile ze swoją ukochaną Akitą o imieniu Kyoko.

Teresa Ścisłowicz

Autorka materiałów edukacyjnych dla dzieci. W Fundacji pomaga koordynować projekty, szczególnie te skierowane do młodych odbiorców. Prywatnie miłośniczka romańskich zabytków i kół gospodyń wiejskich.